Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Παρατημένη η ιστοσελίδα του Νομού

Αρκετό καιρό μετά τη δοκιμαστική λειτουργία αυτού του μπλογκ, (δοκιμαστική του εαυτού μου, αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις απαιτήσεις του) αποφάσισα με κάποιο τρόπο να το κάνω γνωστό.
Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να βρω κάποια e-mail εφημερίδων για να το στείλω πρώτα εκεί και κατά δεύτερο κάποια e-mail Αιγινιωτών που θα ψαξω να βρω.
Πού μπορεί κανείς να βρει τις διευθύνσεις των ιστοσελίδων εφημερίδων της Πιερίας; Στην ιστοσελίδα της Νομαρχίας Πιερίας, σκέφτηκα.
Μπαίνω λοιπόν στην ιστοσελίδα της Νομαρχίας και στις Συνδέσεις/ΜΜΕ/εφημερίδες, όπου τελικά έχει τα links εφημερίδων των Αθηνών και μιας εφημερίδας της Θεσσαλίας. Πουθενά οι εφημερίδες της Κατερίνης! Παω "Δελτία τύπου" και έχει το αρχείο των δελτίων του 2005 (!!!) μέχρι τον Αυγουστο. Ψαχνω για διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail), δεν έχει. Εν ολίγοις μια ιστοσελίδα άχρωμη, πολύ φτωχή και παρατημένη, όπως σίγουρα δεν αξίζει στην Πιερία με τις Θάλασσες και το Όλυμπο των θεών, την ιστορία της, τους Αρχαιολογικούς χώρους και τα ιστορικά χωριά της.
Τελικά χρησιμοποιώντας τη σωτήρια μηχανή αναζήτησης google βρήκα μερικές διευθύνσεις και έστειλα ενημέρωση οτι υπάρχει αυτό το blog. Υποθέτω οτι δεν τις βρήκα όλες, αλλα θα ψάξω και τις επόμενες ημέρες.